In ultimii 15 ani digitalizarea mediului de afaceri a cunoscut o expansiune puternica si in Romania. De altfel, tara noastra ofera oportunitati tuturor celor care isi doresc sa conduca propriul business mai usor in mediul digital, sau sa devina antreprenori.

Pandemia Covid-19 si impunerea restricțiilor de distantare sociala au contribuit si ele la accelerarea ritmului digitalizarii in România, cu toate ca nu este fruntasa la acest capitol in Europa. Astfel tot mai multe firme din Romania, beneficiare sau nu ale fondurile europene pentru digitalizare, au ales sa-si desfasoare activitatea on-line, fie ca vorbim de mediul privat sau de stat. Institutiile publice la fel ca si firmele private au cautat alternative de functionare online care sa permita tuturor angajatilor sa fie in continuare operativi de la distanta.

Mutarea afacerii in mediul online cu ERP!

In acest context, mutarea afacerii in online este o miscare inteligenta! Fie ca un business are vechime de zeci de ani, sau este abia in etapa de proiect, merita sa fie luata in calcul posibilitatea de a-si organiza toate resursele la nivel virtual.

O solutie inovativa din acest punct de vedere o constituie aplicatia software ModelERP (plaforma SaaS de tip Enterprise Resource Planning), care permite accesul tuturor angajatilor, remote, la toate resursele unei companii. Astfel, fie ca vorbim de administrarea angajatilor sau calculul salariilor, de gestionarea sarcinilor de producție sau a stocurilor din magazin/fabrica, trimiterea de newslettere, toate sunt posibile prin utilizarea platformei ModelERP.

Modulele ERP- functionalitate

Modulele puse la dispozitie automatizeaza procesele de Rapoarte lunare, Resurse Umane (HR), Productie, Comercial, Stocuri, CRM, Flota Auto, astfel ca niciun departament nu va fi omis in procesul de digitalizare. Accesul se face de pe orice echipament IT (tableta, smartphone, calculator), pe baza de abonament lunar, ceea ce face ModelERP foarte accesibil si deloc costisitor ca investitie pentru o firma mica sau mijlocie. 

Orice manager sau chiar CEO al unei companii poate cere un demo pentru a descoperi cum ModelERP face posibila digitalizarea si automatizarea afacerii prin implementari flexibile si adaptabile (se poate opta pentru achizitia unuia sau mai multor module, in functie de necesitati si de numarul departamentelor).

In plus, designul minimalist, cat si faptul ca a fost dezvoltat de o echipa de programatori romani, constituie un atu al platformei, fiind usor de inteles si utilizat de catre angajatii unei firme, indiferent de nivelul competentelor digitale.

Digitalizarea Afacerii si Angajatilor

Este binecunoscut faptul ca nivelul scazut de digitalizare a angajatilor şi progresele relativ lente in acest sens impiedica economia României sa profite pe deplin de oportunitatile oferite de tehnologiile digitale. Această situaţie este afectata, conform unei analize DESI 2022 a Comisiei Europene de nivelul foarte scazut al serviciilor publice digitale, atât pentru cetateni, cat si pentru intreprinderi.

Integrarea in noul model de business software presupune training-ul angajatilor si este o prioritate si o provocare atat pentru angajatorii din mediul privat cat si din sectorul public. In definitiv, nu a fost asa de greu sa transferam sarcinile de lucru si platile din offline in online, iar software-uri precum ModelERP o demonstreaza pe deplin.

De altfel, din moment ce ne-am obisnuit sa socializam in online, sa facem cumparaturi si sa comandam mancare in online, sa achitam facturi si sa obtinem credite bancare, de ce nu am putea sa si muncim 100% din online? Pentru astfel de situatii exista in prezent solutii precum platforma Model ERP,  usor de inteles si folosit de catre orice persoana care stie sa utilizeze de pilda, un telefon tip smartphone.

Indiferent de stadiul unei companii private, platforma Model ERP sustine atat conducerea cat si echipa de angajati sa obtina o privire de ansamblu precisa asupra businessului si sa opereze digital in condiții optime.

Acest lucru este inca un pas reusit in modernizarea și remodelarea mediului privat din Romania si de ce nu, din intreaga lume.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Cum ne poți găsi

Adresa
București

Telefon
0722540477

Email
contact@modelerp.ro

Orar
Luni—Vineri: 9:00AM–6:00PM

© 2023 Model Soft SRL |
 
Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate a Datelor | Politica de Utilizare Cookie 
Model Soft SRL, Bucharest, Romania; contact@modelerp.ro, +40722540477