Revolutia digitala a reprezentat un pas urias in avansul tehnologic al civilizatiei umane. Trecerea de la analog la digital s-a petrecut in toate aspectele vietii noastre odata cu dezvoltarea industriei de IT.

In prezent, accesul la Internet si tehnologii software este o realitate acceptata si managerii vizionari recunosc avantajele unei abordari digitale in dezvoltarea businessului. Mai mult, odata cu aparitia pandemiei, companiile au fost fortate sa grabeasca aceasta transformare digitala pentru a putea ramane competitive in domeniul lor de activitate.

Digitalizarea este prin definitie procesul de convertire a informatiei intr-un format digital, stocat pe un computer, cu scopul prelucrarii si procesarii imbunatatite. Prin extensie, digitalizarea urmareste de asemenea si eliminarea datelor redundante si optimizarea proceselor organizationale. Elementul de baza al conceptului de digitalizare este informatia – cea care reprezinta, dintr-o anumita perspectiva, echivalentul puterii in business. Producem si consumam in derularea activitatilor economice cantitati din ce in ce mai mari de informatii pe care apoi trebuie sa le sortam, filtram, cautam, raportam, analizam etc. Aplicatiile informatice care ofera aceste functionalitati de procesare a informatiei digitale isi dovedesc aici din plin valoarea.

Fiecare proces de business beneficiaza de pe urma transformarii digitale proportional cu volumul de informatii gestionate.

Procesele care implica Resursele Umane ale firmei  (Recrutare, Administrare de Personal, Salarizare) opereaza cu atributele personale, contractuale si salariale ale angajatilor si cu aspectele legislative si procedurale din cadrul firmei. Pontajul online, semnatura digitala a documentelor, dosarul digital al angajatului sunt doar cateva din functiile prin care ModelERP asigura digitalizarea procesului de HR.

In procesele de Productie, accesul facil al angajatilor la sarcinile de lucru si la documentele si procedurile interne reprezinta elemente necesare pentru un flux eficient al muncii. In acest sens ModelERP ofera cadrul digital prin functiile de Task Management si Document Management.

Evidenta stocurilor de materiale si produse din depozitele firmei nu poate fi conceputa in lipsa unei implementari digitale care sa permita stocarea si prelucrarea unei cantitati mari de informatie. Intrarile si iesirile de materiale si produse sunt gestionate integrat in aplicatia ModelERP pe baza documentelor NIR, a facturilor de aprovizionare si vanzare si a retetarelor de productie.

Pe partea comerciala, evidenta digitala a solicitarilor de la clienti si monitorizarea acestora pana la livrarea produselor sau serviciilor catre clienti reprezinta o garantie pentru asigurarea calitatii in relatia cu clientul si un avantaj competitiv important. ModelERP ofera functii specializate pentru gestionarea Comenzilor si Facturilor asigurand in plus integrarea acestora cu toate elementele corelate din procesele de Productie.

Relatia cu clientii si potentialii clienti ai firmei implica inregistrarea informatiei utile in activitatea de Marketing si apoi analiza si prelucrarea acestor informatii in scopul cresterii vanzarilor.  Pentru performante optime, ModelERP implementeaza aceste functii in format digital prin modulul de CRM. Accesul la uneltele de comunicare digitala este asigurat prin integrarea cu aplicatiile de email si prin distribuirea automata de mesaje tip newsletter catre firmele tinta inregistrate in aplicatie.

Activitatile de colaborare digitala dedicate angajatilor firmei sunt cu atat mai utile acum in perioada pandemiei. Accesul angajatilor la un portal intern pentru informare sau instruire, comunicarea intre angajati prin aplicatii de chat sau mesagerie, integrarea cu aplicatiile de email si calendar sunt doar cateva din formele prin care angajatii au acces la servicii digitale cu scopul cresterii performantei muncii lor. Toate aceste unelte de ergonomie a muncii in echipa se regasesc in platforma ModelERP care propune, in plus, utilizatorilor o aplicatie accesibila, prietenoasa, cu posibilitati nelimitate de adaptare si extindere.

Prin modulele sale ce acopera procesele esentiale de business ale unei firme, ModelERP ofera platforma software potrivita pentru remodelarea digitala a afacerilor.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Cum ne poți găsi

Address
București

Phone number
0722540477

Email
contact@modelerp.ro

Orar
Luni—Vineri: 9:00AM–6:00PM

© 2023 Model Soft SRL |
 
Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate a Datelor | Cookie usage policy 
Model Soft SRL, Bucharest, Romania; contact@modelerp.ro, +40722540477